Ger Franke, 71 jaar

“Toen ik voor het eerst telefonisch contact had met dokter van Aubel was ik zeer onder de indruk van de manier waarop hij sprak over de behandelmogelijkheid van mijn prostaatkanker met HIFU.

Ik was er meteen enthousiast voor. Ik ben zeer goed door zijn medisch team begeleid tijdens de behandeling. Zowel voor, tijdens als na de behandeling is dokter Van Aubel steeds nauw betrokken bij mij geweest. Ik heb de behandeling als heel positief ervaren en ik kon na de behandeling gewoon terug naar huis. Na de behandeling ben ik vrij van klachten en heb ik mij steeds goed gevoeld.
— Ger Franke

Ik heb lang tegen de behandeling opgezien; dit werd versterkt door traumatische oorlogservaringen opgedaan als dienstplichtig militair in 1962. Toen ik echter gehoord had van de behandeling met HIFU en hierover contact had met de HIFU kliniek Nederland ging alles heel snel. Nu het achter de rug is, voelt het of er iets van mij is afgevallen.

Ik bedank dokter Van Aubel en zijn medisch team nogmaals voor de zeer goede behandeling, en wens hun veel succes met het nader promoten van deze doeltreffende en manvriendelijke behandelmethode.

Mannen, laten we ons sterk maken dat deze behandeling ook in Nederland in het basispakket van de ziektekostenverzekeraars terecht komt; het is goedkoper, sneller, lichter, doeltreffender  en veel minder invasief”.